Η «Kastoria Outdoors» είναι μία επιχείρηση εναλλακτικού τουρισμού που δραστηριοποιείται κατά βάση στο νομό Καστοριάς αλλά και γενικότερα στην δυτική Μακεδονία και τα Ιωάννινα.
Αντικείμενό μας είναι η καθημερινή υλοποίηση υπαίθριων δραστηριοτήτων όπως Τουριστικό Κανό στη Λίμνη, Ποδήλατο Νερού, Πεζοπορία, και άλλα πολλά…!
Προσπάθειά μας είναι να ενώσουμε το στοιχείο ΦΥΣΗ, με το στοιχείο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Γι’ αυτό άλλωστε φροντίζουμε ώστε όλες οι δραστηριότητές μας να λαμβάνουν χώρα σε φυσικό παρθένο περιβάλλον.
Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας αλλά και γενικότερα όλων των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, μέσα από ευχάριστες υπαίθριες δραστηριότητες!
Σε όλες τις δραστηριότητες υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί δυσκολίας έτσι ώστε ανεξαιρέτως ηλικίας και φυσικών ικανοτήτων να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πελάτες μας σε αυτές.
Αν λοιπόν είσαι ο ανήσυχος επισκέπτης που εκτός από φαγητό και καφέ, ψάχνει και το κάτι άλλο-το διαφορετικό, είμαστε οι άνθρωποί σου!
Σου εγγυόμαστε πως θα φύγεις από εμάς έχοντας αποκομίσει στην καρδιά σου ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκπληκτικών εμπειριών!
Επικοινώνησε μαζί μας, πες μας την επιθυμία σου και δε θα χάσεις…!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλες οι δραστηριότητές σας γίνονται υποχρεωτικά με την παρουσία συνεργατών μας για την διασφάλιση της ασφάλειά σας καθώς και της σωστής χρήσης και προστασίας του εξοπλισμού της επιχείρησης.
Δωρεάν φωτογραφικό υλικό των δραστηριοτήτων σας σε ψηφιακή μορφή.

 
Για την συμμετοχή σας στο Digital Kastoria συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε εδώ