Η PANIK DISCOVER MORE, είναι μια παθιασμένη ομάδα που εδρεύει στην μαγευτική Καστοριά και ασχολείται όλο τον χρόνο με τα extremesports, τις εναλλακτικές δράσεις, τις εκδρομές και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου όχι μόνο του νομού Καστοριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μέσω του μηχανοκίνητου τουρισμού είτε των μοτοσικλετών είτε των 4Χ4 αυτοκινήτων.
Αποτελούμενη από επαγγελματίες οδηγούς, στόχος της σε κάθε ADVENTURE TOUR είναι η δράση, η περιπέτεια και η δημιουργία δυνατών εμπειριών που θα μείνουν ανεξίτηλα σε κάθε επισκέπτη.
Προσαρμόζουμε πάντοτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας αλλά τον χρόνο που διαθέτετε, κατάλληλα τα πακέτα μας στις on – offterrain διαδρομές, συνδυασμένα με τα καλύτερα καταλύματα και τοπικά καταστήματα με τα παραδοσιακά προϊόντα και τις μοναδικές τους γεύσεις.
Μερικά από τα πακέτα μας είναι το TOUR AROUND LAKE, το οποίο απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη και είναι σχεδιασμένο για όσους διαθέτουν ελάχιστο χρόνο και θέλουν να γνωρίσουν την αρχόντισσα της Δ. Μακεδονίας, την πόλη της Καστοριάς αφού περιλαμβάνει την βόλτα στο γύρο της λίμνης και τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης του ‘Ντολτσό’, της σπηλιάς του Δράκου αλλά και πολλών άλλων που βρίσκονται κοντά σε αυτήν.
Για τους πιο δραστήριους και απαιτητικούς επισκέπτες αλλά και αυτούς που διαθέτουν περισσότερο χρόνο διοργανώνουμε εκδρομές στα δύο επιβλητικά βουνά του Γράμμου και του Βιτσίου. Το καθένα ξεχωριστό και μοναδικό… Περιλαμβάνουν εικόνες όπως τις αλπικές λίμνες Αρρένες και των Όντριων Όρων που θα χαραχθούν στην μνήμη του καθενός για μια ζωή.
Τέλος, αφού σας υποσχόμαστε μοναδικές εμπειρίες, προετοιμαστείτε κατάλληλα αφού και η αδρεναλίνη σας θα φτάσει στα ύψη!
 
Για την συμμετοχή σας στο Digital Kastoria συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε εδώ